Velkommen, Rasmus Lind! - Blog

BlogVelkommen, Rasmus Lind!December 12, 2023  —  2 min læsning
"Søren Brokær Profile Picture"

Søren Brokær

Co-founder

Siden vores seneste investeringsrunde, har vi arbejdet benhårdt på at samle det helt rette hold, der skal være med til at bygge fremtidens Pandektes. Vi har glædet os til, at vi nu endelig kan dele hvem det består af, hvilket vi vil gøre de næste 3 dage.

Som den første vil vi gerne præsentere jer for Rasmus!

Rasmus kommer til os fra Boostlingo, hvor han har arbejdet som Full-Stack udvikler. Som Full-Stack udvikler har Rasmus imidlertid et særligt øje for front-end-udvikling og stræber efter at sikre, at vores produkter ikke kun fungerer optimalt, men også føles fantastiske for brugerne. Hans fokus på brugeroplevelse supplerer perfekt vores mål om at levere optimeret og intuitiv juridisk informationssøgning.

Ud over sit arbejde som udvikler er Rasmus frivillig i organisationen Hack Your Future, hvor han underviser og vejleder flygtninge og asylansøgere i programmering.

Vi er overbeviste om, at Rasmus' evner og passion for en god brugeroplevelse, sammen med et ønske om at give tilbage til samfundet, vil bidrage positivt til vores team.

Velkommen til holdet, Rasmus – vi ser frem til at skabe den næste generation af juridisk informationssøgning sammen!

Rasmus Lind

Løs lettere dine juridiske udfordringer

Skriv dig op på Pandektes' nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer om Pandektes og vores platform.

Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, og at vi må sende dig mails, når du trykker på Modtag vores nyhedsbrev-knappen. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Nysgerrig på hvad Pandektes AI kan gøre for jer?

Book en gratis gennemgang og se Pandektes i aktion

Få en gennemgang