Velkommen, Oscar! - Blog

BlogVelkommen, Oscar!Januar 3, 2024  —  2 min læsning
"Søren Brokær Profile Picture"

Søren Brokær

Co-founder

Vi har de seneste måneder arbejdet på at samle et alsidigt team, som har alle de evner og færdigheder der skal til for at løfte Pandektes platformen til nye højder. Vores nye Full-Stack AI-Engineer er præcis én af de personer.

Byd velkommen til Oscar! Med en uddannelse i Electrical Engineering fra DTU og en kæmpe interesse for kunstig intelligens, er Oscar en virkelig unik tilføjelse til teamet.

Oscar har det seneste halve år været virkelig opslugt af, hvordan man kan strukturere og indeksere lovdata med henblik på at optimere søgning i det med kunstig intelligens, noget som er en af vores særlige fokuser. Derfor var det et oplagt match, og vi er glade for at have Oscar om bord.

Oscar kommer til at fokusere på at optimere søgning i lovdata ved hjælp af kunstig intelligens og at øge tilgængeligheden af juridiske informationer/data. Dette område er et af vores kernefokuser, og Oscar kommer til at spille en nøglerolle i at drive denne del af vores arbejde fremad.

Oscar Hoffmann

Løs lettere dine juridiske udfordringer

Skriv dig op på Pandektes' nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer om Pandektes og vores platform.

Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, og at vi må sende dig mails, når du trykker på Modtag vores nyhedsbrev-knappen. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Nysgerrig på hvad Pandektes AI kan gøre for jer?

Book en gratis gennemgang og se Pandektes i aktion

Få en gennemgang