Velkommen, Oscar! - Blog

BlogVelkommen, Oscar!Januar 3, 2024  —  2 min read
"Søren Brokær Profile Picture"

Søren Brokær

Co-founder

Vi har de seneste måneder arbejdet på at samle et alsidigt team, som har alle de evner og færdigheder der skal til for at løfte Pandektes platformen til nye højder. Vores nye Full-Stack AI-Engineer er præcis én af de personer.

Byd velkommen til Oscar! Med en uddannelse i Electrical Engineering fra DTU og en kæmpe interesse for kunstig intelligens, er Oscar en virkelig unik tilføjelse til teamet.

Oscar har det seneste halve år været virkelig opslugt af, hvordan man kan strukturere og indeksere lovdata med henblik på at optimere søgning i det med kunstig intelligens, noget som er en af vores særlige fokuser. Derfor var det et oplagt match, og vi er glade for at have Oscar om bord.

Oscar kommer til at fokusere på at optimere søgning i lovdata ved hjælp af kunstig intelligens og at øge tilgængeligheden af juridiske informationer/data. Dette område er et af vores kernefokuser, og Oscar kommer til at spille en nøglerolle i at drive denne del af vores arbejde fremad.

Oscar Hoffmann

Solve your legal challenges more easily.

Sign up for Pandektes' newsletter and receive the latest updates about Pandektes and our platform.

By clicking the "Receive our Newsletter" button, you agree that we may store and process the entered information and send you emails. Read more in our privacy policy.

Curious about what Pandektes can do for you?

Book a demo and see Pandektes in action.