Velkommen, Jonas! - Blog

BlogVelkommen, Jonas!December 14, 2023  —  2 min læsning
"Casper Laursen Profile Picture"

Casper Laursen

Co-founder

Siden vores seneste investeringsrunde, har vi arbejdet benhårdt på at samle det helt rette hold, der skal være med til at bygge fremtidens Pandektes. Vi har glædet os til, at vi nu endelig kan dele hvem det består af.

Sidst, men ikke mindst, Jonas! Med en alsidig baggrund i Bech-Bruuns Legal Tech and Innovation afdeling, bringer Jonas en værdifuld indsigt i legal tech og advokatbranchen, samt en dybdegående forståelse for vores kunders behov.

Jonas' erfaring spænder over flere tech startups, hvor han har bidraget til udviklingen af løsninger og generelt har sørget for at holde et overblik samt koordinere. Jonas er en stærk tilføjelse til teamet, fordi han udover hans positive tilgang også er en alsidig person, som kommer til at holde et overblik og sørge for, at intet falder mellem to stole.

Udover sin professionelle baggrund er Jonas også træner for det danske gymnasielandshold i debat. Hans arbejde med dedikerede og talentfulde unge afspejler en positiv indstilling og evne og lyst til at motivere andre. Og så er det vel aldrig dårligt at have en debattør på med på holdet.

Velkommen til holdet, Jonas!

Jonas

Løs lettere dine juridiske udfordringer

Skriv dig op på Pandektes' nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer om Pandektes og vores platform.

Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, og at vi må sende dig mails, når du trykker på Modtag vores nyhedsbrev-knappen. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Nysgerrig på hvad Pandektes AI kan gøre for jer?

Book en gratis gennemgang og se Pandektes i aktion

Få en gennemgang