Velkommen, Emil! - Blog

BlogVelkommen, Emil!December 13, 2023  —  2 min læsning
"Søren Brokær Profile Picture"

Søren Brokær

Co-founder

Siden vores seneste investeringsrunde, har vi arbejdet benhårdt på at samle det helt rette hold, der skal være med til at bygge fremtidens Pandektes. Vi har glædet os til, at vi nu endelig kan dele hvem det består af.

Den næste i rækken er endnu en tilføjelse til udvikler-teamet, Emil! Emil kommer til os fra en position som software developer hos IT Minds og bringer en solid ekspertise som full-stack webudvikler med sig.

Med en imponerende baggrund inden for softwareudvikling har Emil erfaring med at skabe skræddersyede løsninger og optimere digitale platforme. Hans tekniske færdigheder og kompromisløse dedikation til at skabe brugervenlige oplevelser vil være et uvurderligt aktiv for vores team.

Ud over at være en passioneret udvikler er Emil også en dedikeret spejder på 24. år. Dette engagement i fællesskabet og trangen til udfordringer afspejler hans alsidighed og evne til at håndtere forskellige slags opgaver.

Der er ingen tvivl om at vores platform kommer til at blive fantastisk med Emil på holdet. Velkommen til Emil - Fremtiden for Pandektes er lige blevet markant lysere!

Emil

Løs lettere dine juridiske udfordringer

Skriv dig op på Pandektes' nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer om Pandektes og vores platform.

Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, og at vi må sende dig mails, når du trykker på Modtag vores nyhedsbrev-knappen. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Nysgerrig på hvad Pandektes AI kan gøre for jer?

Book en gratis gennemgang og se Pandektes i aktion

Få en gennemgang