Pandektes byder velkommen til Rasmus Thingholm på vores advisory board - Blog

BlogPandektes byder velkommen til Rasmus Thingholm på vores advisory boardMarts 22, 2024  —  2 min læsning
"Casper Laursen Profile Picture"

Casper Laursen

CEO / Co-founder

I vores konstante stræben efter at være i fronten af AI og innovation inden for det juridiske felt, er vi utroligt begejstrede for at annoncere, at Rasmus Thingholm, som er ejendomsadvokat, formand for Djøf Advokater og næstformand i Djøf, nu er en del af vores advisory board.

En stærk forbindelse til advokaterne og deres behov

Med en imponerende karriere inden for det juridiske felt og en dyb forståelse af de udfordringer og muligheder, der præger branchen, bringer Rasmus en uvurderlig viden og indsigt til vores team. Vi arbejder med kundecentreret udvikling, hvilket betyder at vi arbejder hårdt på at løse ægte problemer for vores kunder, og ikke problemer vi kun selv synes lyder smarte.

Rasmus har længe været engageret i advokaternes fremtid, herunder ved at være medlem af Justitsministeriets kursusudvalg, aftagerpanelet for de juridiske uddannelser på Københavns Universitets og i særdeleshed i hans hverv hos Djøf.

Med en stærk finger på pulsen og en passion for at repræsentere branchen bedst muligt, så ser vi frem til den vigtige indsigt vi kan få fra Rasmus.

Mod en spændende fremtid

Vi er spændte over at have Rasmus Thingholm ombord og ser frem til det samarbejde, der ligger foran. Sammen vil vi arbejde hen imod at bryde ny grund inden for juridisk teknologi, og forme fremtiden for en branche, der står over for en transformation drevet af innovation.

Løs lettere dine juridiske udfordringer

Skriv dig op på Pandektes' nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer om Pandektes og vores platform.

Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, og at vi må sende dig mails, når du trykker på Modtag vores nyhedsbrev-knappen. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Nysgerrig på hvad Pandektes AI kan gøre for jer?

Book en gratis gennemgang og se Pandektes i aktion

Få en gennemgang