Introducerer Pandektes Beta - Blog

BlogIntroducerer Pandektes BetaJan 4, 2023  —  2 min læsning
"Casper Laursen Profile Picture"

Casper Laursen

CEO / Co-founder

Vi er i Pandektes glade for at kunne offentliggøre, at vi har lukket vores første investeringsrunde med lead-investorer Phil Chambers og Christian Holm. Derudover er vi blevet tildelt en støttepulje fra Danmarks Innovationsfond.

Samtidig er vi ude af stealth og officielt i beta. Det betyder, at du som advokat eller jurist allerede nu kan forespørge en beta-adgang til vores platform. Vores vision er at samle alt det data en advokat skal bruge på ét sted - samt at gøre det nemt og overskueligt at søge i og dele informationerne.

Til grund for Pandektes og hele vores vison med platformen ligger massevis af research, information og ønsker fra advokater, jurister, professorer og jurastuderende hele landet rundt.

Vi glæder os til at vise jer, hvad vi har bygget i løbet af de seneste måneder, samt alle de nye features, som vi kommer til at udgive løbende. Vi håber, at du vil følge med på vores rejse her på hjemmesiden og LinkedIn.

 

image

 

Hvis du er advokat, jurist eller på anden måde arbejder inden for det juridiske område og vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i dit daglige arbejde, så tag kontakt til os - eller læse mere om vores features på vores produktside.

Vi er samtidig flyttet ind på vores nye kontor i B!NGS på Vesterbrogade 149, så hvis du har lyst til at kigge forbi, så giver vi med glæde en kop kaffe. Du er velkommen til at skrive eller ringe til os, så aftaler vi noget.

Casper B. Laursen
CEO & Co-Founder
+45 24 28 90 98
[email protected]

Løs lettere dine juridiske udfordringer

Skriv dig op på Pandektes' nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer om Pandektes og vores platform.

Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, og at vi må sende dig mails, når du trykker på Modtag vores nyhedsbrev-knappen. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Nysgerrig på hvad Pandektes AI kan gøre for jer?

Book en gratis gennemgang og se Pandektes i aktion

Få en gennemgang