Pandektes AI: Assistent - Blog

BlogPandektes AI: Assistent2. August, 2023  —  1 min læsning
"Casper Laursen Profile Picture"

Casper Laursen

CEO / Co-founder

Med Pandektes’ nye AI-assistent kan jurister spørge assistenten om et vilkårligt juridisk spørgsmål og på få sekunder få et svar, samt en liste med alle kilderne, som ligger til grund for svaret.

image

Pandektes er en komplet platform til juridisk informationssøgning og vidensdeling. Men det gennembrud, vi har haft med vores juridiske assistent, har åbnet nye døre. Assistenten muliggør en ny og markant mere effektiv måde for jurister at tilegne sig viden på.

Pandektes skaber et enestående overblik over forarbejder til lovgivning. Dette her vurderer jeg kan blive en meget stor hjælp for praktikere.

Frederik Waage, Professor, dr.jur., LL.M.

Ifølge tal fra CEPOS var lovgivningen i 2021 samlet set på mere end 19 millioner ord. Mængden af lovgivning gør, at der er ekstremt store mængder tekst, som nutidens jurister skal navigere i. Det er set i lyset af denne udvikling, at kunstig intelligens kommer til at spille en central rolle.

Vi glæder os til at vise jer, hvad vi ellers har arbejdet på.

/Casper

Løs lettere dine juridiske udfordringer

Skriv dig op på Pandektes' nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer om Pandektes og vores platform.

Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, og at vi må sende dig mails, når du trykker på Modtag vores nyhedsbrev-knappen. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Nysgerrig på hvad Pandektes AI kan gøre for jer?

Book en gratis gennemgang og se Pandektes i aktion

Få en gennemgang