Bomae Køberrådgivning x Pandektes - Blog

BlogBomae Køberrådgivning x PandektesJanuar 24, 2024  —  2 min læsning
"Jonas No Sjølund Profile Picture"

Jonas No Sjølund

Operations Manager (Cand.jur.)

Hos Pandektes har vi altid forfulgt en filosofi, der handler om at vores produkt skal skabe reel værdi hos vores kunder. Derfor sørger vi for at have tætte relationer med vores kunder, så vi altid kan få mest muligt ud af deres feedback også. I denne blogpost vil vi præsentere vores historie med Bomae Køberrådgivning, en virksomhed der har forvandlet boligkøbsprocessen for utallige danskere.

Bomaes rejse

Bomae Køberrådgivning er grundlagt med en vision om at gøre boligkøbsprocessen mere gennemsigtig og mindre stressende, og har altid prioriteret kundens behov først. Med deres unikke tilgang har Bomae formået at revolutionere markedet for køberrådgivning i Danmark.

Vores samarbejde

Vores samarbejde med Bomae startede med et klart mål: At øge virksomhedens rækkevidde og effektivisere deres service gennem en drastisk forbedret juridisk vidensløsning. Måden Bomae arbejder med juridisk viden på, har en stor betydning for hvilken kvalitet de kan levere til deres kunder, og hvor hurtigt de kan gøre det. Derfor har det også været uvurderligt for os at få deres feedback på vores platform, hvor vi har kunne lære meget om hvad vores platform skal kunne, for at den kan øge kvaliteten og effektiviteten i en juridisk proces.

Skal din virksomhed også få gavn af Pandektes specialiserede jura AI? Så book en gratis gennemgang og se Pandektes i aktion.

Løs lettere dine juridiske udfordringer

Skriv dig op på Pandektes' nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer om Pandektes og vores platform.

Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, og at vi må sende dig mails, når du trykker på Modtag vores nyhedsbrev-knappen. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Nysgerrig på hvad Pandektes AI kan gøre for jer?

Book en gratis gennemgang og se Pandektes i aktion

Få en gennemgang