Pandektes rejser 6 mio. DKK i ny angel-investerings runde - Blog

BlogPandektes rejser 6 mio. DKK i ny angel-investerings rundeSeptember 18, 2023  —  2 min læsning
"Casper Laursen Profile Picture"

Casper Laursen

CEO / Co-founder

Vi er glade for at annoncere, at vi har rejst en angel investeringsrunde på 6 millioner DKK.

Runden er ledet af en række prominente stiftere indenfor tech, herunder Rune Mai (Aiia), Phil Chambers (Peakon) og Nicolaj Højer & André Clement (Penneo). Derudover har vi også en række investorer med stærk juridisk og teknisk baggrund såsom Gustav Thybo (Flyhjælp), Lasse Espeholt (Google Deepmind), Morten Just (Otato) og Kenneth Auchenberg (Stripe).

Vi grundlagde Pandektes for at bygge en platform som jurister og advokater har lyst til at åbne som det første, når de skal undersøge en juridisk problemstilling. Vores vision er at skabe en komplet platform til juridisk informationssøgning og vidensdeling. Det er den vision som den her angel-runde skal være med til at finansiere.

Runden gør os i stand til at udvide vores team yderligere, så vi kan videreudvikle fremtidens juridiske dataplatform. Vi har en klar vision for, hvordan platformen skal videreudvikles og vi er i løbende dialog med vores kunder om deres oplevelse med platformen.

Vi kan se, at vi kan skabe værdi for jurister på tværs af branchen, så de næste mange måneder handler i høj grad om produktudvikling. Vores roadmap er fyldt med funktioner, som vi vil frigive løbende i resten af 2023 og start 2024. Samtidig kan vi udbygge vores erfaring med at være leverandør på tværs af en alsidig branche med mange forskellige behov.

Vi er meget begejstrede for, hvad fremtiden bringer og er altid åbne for dialog. Samtidig er vi gået igang med at lede efter vores nye kollegaer, så tag endelig fat i os, hvis du brænder for jura, tech, kunstig intelligens og drømmer om at gøre adgangen til juridisk information mere tilgængelig og effektiv.

Vi er taknemmelige for al den støtte, vi har modtaget indtil videre - fra vores kunder, investorer, advisory-board, samarbejdspartnere, netværk og alle de jurister, vi har talt med undervejs.

Vi glæder os til at vise jer alle sammen den næste version af Pandektes.

// Casper, Søren & Team Pandektes

Løs lettere dine juridiske udfordringer

Skriv dig op på Pandektes' nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer om Pandektes og vores platform.

Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, og at vi må sende dig mails, når du trykker på Modtag vores nyhedsbrev-knappen. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Nysgerrig på hvad Pandektes AI kan gøre for jer?

Book en gratis gennemgang og se Pandektes i aktion

Få en gennemgang