Velkommen, Naja! - Blog

BlogVelkommen, Naja!Feb 15, 2023  —  2 min læsning
"Casper Laursen Profile Picture"

Casper Laursen

CEO / Co-founder

Pandektes har haft en vellykket start på året, og vi er glade for at dele en af vores seneste succeser: tilføjelsen af Naja til holdet.

Naja er i øjeblikket kandidatstuderende i jura og har en stor interesse for teknologi, specifikt inden for det juridiske område. Da Naja tog kontakt til os fandt vi hurtigt ud af, at vi delte en fælles vision for hvordan fremtiden indenfor juridisk informationssøgning, skal se ud.

Naja er en del af en ny generation af jurister, der er vokset op med høje forventninger til de Software as a Service (SaaS) løsninger, de benytter. Det er en af grundene til, at hun er en ideel tilføjelse til vores hold, da vi deler passionen for at udvikle det bedste SaaS-værktøj til juridisk informationssøgning.

Vi er glade for at have Naja med på holdet og er sikre på, at hendes erfaring og passion for forandring vil gøre en stor forskel.

Løs lettere dine juridiske udfordringer

Skriv dig op på Pandektes' nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer om Pandektes og vores platform.

Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, og at vi må sende dig mails, når du trykker på Modtag vores nyhedsbrev-knappen. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Se Pandektes i aktion og få svar på dine spørgsmål

Få hurtigt og nemt et samlet overblik over gældende lovgivning. Pandektes' algoritmer og kunstige intelligens sørger for, at du har loven lige ved fingerspidserne.

Anmod om beta-adgang