Velkommen, Naja! - Blog

BlogVelkommen, Naja!Feb 15, 2023  —  2 min read
"Casper Laursen Profile Picture"

Casper Laursen

CEO / Co-founder

Pandektes har haft en vellykket start på året, og vi er glade for at dele en af vores seneste succeser: tilføjelsen af Naja til holdet.

Naja er i øjeblikket kandidatstuderende i jura og har en stor interesse for teknologi, specifikt inden for det juridiske område. Da Naja tog kontakt til os fandt vi hurtigt ud af, at vi delte en fælles vision for hvordan fremtiden indenfor juridisk informationssøgning, skal se ud.

Naja er en del af en ny generation af jurister, der er vokset op med høje forventninger til de Software as a Service (SaaS) løsninger, de benytter. Det er en af grundene til, at hun er en ideel tilføjelse til vores hold, da vi deler passionen for at udvikle det bedste SaaS-værktøj til juridisk informationssøgning.

Vi er glade for at have Naja med på holdet og er sikre på, at hendes erfaring og passion for forandring vil gøre en stor forskel.

Solve your legal challenges more easily.

Sign up for Pandektes' newsletter and receive the latest updates about Pandektes and our platform.

By clicking the "Receive our Newsletter" button, you agree that we may store and process the entered information and send you emails. Read more in our privacy policy.

Curious about what Pandektes can do for you?

Book a demo and see Pandektes in action.